Skal du samle dit internet med dit kabel og muligvis telefontjeneste? (2024)

Der var tider, hvor det var en let sag at tilmelde sig kabeltjenester af høj kvalitet fra din lokale tjenesteudbyder. Det var en enklere tid, hvor du kun havde en håndfuld muligheder, det var enten gå til en satellit-tjenesteudbyder eller nyde lokal programmering via en over-air-antenne.

Skal du samle dit internet med dit kabel og muligvis telefontjeneste? (1)

Hvis du ville nyde tv og have et krystalklart billede, så havde du kun én mulighed, som var din lokale kabeludbyder. High definition-programmering blev en mulighed, og en set-top-boks fra din kabeludbyder var et must for at komplimentere dit high definition-tv.

De dage var forbi, hvor du kunne splejse din kabelledning og tilslu*tte en splitter for at drage fordel af at undgå lejen, der fulgte med disse set-top-bokse.

I dagens verden har tingene ændret sig en smule, og hvis du tilfældigvis skifter din tjenesteudbyder fra et firma til et andet eller bare tilfældigvis flytter ind i en ny bolig, så har du nogle enkle, men vigtige beslu*tninger at træffe.

Den første af disse beslu*tninger er, hvis du samler internet-, telefon- og kabeltjenester og drager fordel af de forskellige pakker, som din tjenesteudbyder tilbyder. Før vi går videre og besvarer disse spørgsmål, skal vi først tage et skridt tilbage og forstå, hvad internet-, telefon- og kabeltjenester betyder for dig og din familie.

1] HVAD BETYDER DET AT BUNDLE?

Kabelselskaber ønsker, at du drager fordel af alle de tjenester, de har at tilbyde, fordi jo mere du køber, desto højere bliver din regning, hvilket resulterer i større besparelser sammenlignet med kun at købe internettet sammenlignet med at få kabel-, internet- og telefontjenester. Du behøver ikke at få alle tjenesterne, men når du får mere end en enkelt tjeneste, samler du tjenester sammen.

For eksempel hvis du tilfældigvis drager fordel af triple play spektrum pakke, så får du gratis installation og en Wi-Fi-router til din internetforbindelse. Triple play betyder, at du gik videre og bundter internet-, telefon- og kabeltjenester sammen.

Hvis du bare skulle gå videre og kun få internet, ville du betale mere om måneden på grund af omkostningerne ved at leje den trådløse router sammen med en højere startomkostning til installation.

Lad os antage, at du kun abonnerede på internettjenester og derefter beslu*ttede at få kabelprogrammering på et senere tidspunkt, så skulle du betale endnu et installationsgebyr for yderligere ledninger og en servicetekniker for at besøge din bolig.

2] FORDELE VED BUNDLING

Den første ting, der kommer til at tænke på, når du samler service sammen, er den besparelse, der er involveret, siden at gå a la carte vil resultere i et højere gebyr sammenlignet med bundling.

Uafhængige kabeltjenester og internettjenester vil i de fleste tilfælde koste dig mere. Et flertal af gangene kan kabelprogrammering og telefontjenester fås for det samme beløb, som man ville betale for i forhold til selvstændige kabeltjenester.

Flere virksomheder er nu begyndt at tilbyde hjemmeautomatisering som yderligere tjenester, og det giver mere mening bare at få én regning med en enkelt forfaldsdato sammenlignet med flere regninger med flere forfaldsdatoer.

Livet er kompliceret nok, som det er, og vi kan alle drage fordel af en enkelt forenkling, hvilket er endnu mere sandt, hvis du har aktiveret automatiske betalinger, der skal debiteres din bankkonto. Det sidste, nogen ønsker, er kassekreditgebyrer, fordi du har glemt, at en debitering skulle finde sted.

3] KAMPAGNE TILBUD

Mange, hvis ikke alle, tjenesteudbydere vil tilbyde dig en form for kampagne for at samle tjenester sammen på den ene eller anden måde. Spectrum Charter for eksempel er mere end villig til at hjælpe kunder, der sidder fast i en kontrakt, med et stort opsigelsesgebyr ved at købe dem ud af kontrakten, når de samler internet-, telefon- og kabeltjenester sammen.

Skal du samle dit internet med dit kabel og muligvis telefontjeneste? (2)

Andre tjenesteudbydere tilbyder muligvis gif-kort op til $400 eller mere for at gøre aftalen for god til at afslå. Nogle udbydere kan endda koble en Apple iPad sammen med gavekortet eller en anden populær elektronisk enhed.

Pakker på højere niveau tilbyder yderligere tjenester såsom ekstra set-top-bokse og DVR-tjenester, hvilket giver meget mening, hvis du skulle have disse tilføjelser, da du ikke længere skal betale de månedlige tilbagevendende gebyrer.

4] ER BUNDLING RIGTIGT FOR DIG?

At beslu*tte pakketjenesten sammen afhænger af et flertal af faktorer og vil variere baseret på hver enkelt forbruger. Hvis du tilfældigvis sidder fast i en kontrakt og vil ud, giver det mening, især hvis der ikke er nogen kontrakt involveret med din nye tjenesteudbyder.

Hvis du har behov for internet-, telefon- og kabeltjenester, er det fornuftigt at bundle. Det, du faktisk skal være opmærksom på, er brugen af ​​tjenesterne. Hjemmetelefontjenester har været i tilbagegang på grund af de forskellige ting, man kan udrette med sin smartphone.

En ting at huske på er, at mobiltjenester ikke er billige, og det faktum, at du faktisk kan spare penge ved at bruge en hjemmetelefon, som tilbyder ubegrænsede opkald sammenlignet med minutter fra din mobiltelefonudbyder. Nylige undersøgelser har faktisk bevist, at et flertal af brugere faktisk bruger mere data end min. fra deres mobiludbydere.

Alternativt videoindhold gjort tilgængeligt blandt andet takket være Netflix, Hulu, Sling TV og andre tjenesteudbydere har gjort kabeltjenester til en saga blot.

Hvis du er til sport, nyheder og PPV-begivenheder, er kabel dine bedste muligheder. Hvis du tilfældigvis har børn eller ældre personer i dit hjem, giver kabel også mere mening på grund af deres forenklede natur, da teknologi ikke er for alle.

I sidste ende er det dig selv og medlemmerne af din husstand sammen med dit budget, der afgør, om du skal samle tjenester sammen. For mig giver internet- og telefontjenester mening kombineret med et forudbetalt SIM-kort og ulåste telefoner, da jeg bare betaler for det, jeg bruger, og hvis jeg har brug for mere, kan jeg altid fylde mit forudbetalte SIM-kort op.

5] ULEMPERNE VED BUNDLING

Det er rigtigt, at prisen for service falder med et bundt, da du betaler mindre hver måned sammenlignet med blot at få en enkelt service. Internet som en selvstændig tjeneste kan give dig $60 om måneden sammenlignet med de $90, du ville betale for internet-, telefon- og kabeltjenester til $30 pr. tjeneste.

Hvis du ikke har brug for telefon- og kabeltjenester, kan du potentielt spare $30 om måneden, hvilket kommer ud til $360 i løbet af et år, hvilket kan svare til en bilbetaling eller en måneds dagligvarer.

Vær på vagt over for tilbud, der lyder for godt til at være sandt, især hvis der er tale om en kontrakt. De fleste kontrakter har en varighed på 2 år, og kampagneprisen gælder kun det første år og kan føre til, at du fortryder den pakke, du har tilmeldt dig.

Hvis du er i stand til at få et bundt uden en kontrakt, hvor du kan droppe en service, hvis det er nødvendigt for at reducere omkostningerne og stadig drage fordel af salgsfremmende tjenester, så giver de mening i forhold til dem, der binder dig til en kontrakt.

Skal du samle dit internet med dit kabel og muligvis telefontjeneste? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6212

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.